succes

verhalen

Het verhaal van Franka

Meerdere malen heb ik geprobeerd met zogeheten crashdiëten kilo’s kwijt te raken. Dit lukte iedere keer prima maar uiteindelijk kwamen de kilo’s er langzaam weer aan en voelde ik me vaak lusteloos, iets verdwaasd en moe.

Uiteindelijk heb ik mij ertoe gezet om te gaan sporten. Na een maand met 2 à 3 keer per week personal training, ben ik samen met Michael op mijn voeding gaan letten. Met behulp van een app ben ik bij gaan houden wat ik at. Om eerlijk te zijn schrok ik daarvan! Om een voorbeeld te noemen: ik dacht heel goed bezig te zijn om met de lunch een bruine pistolet met filet american te nemen. Ik was totaal niet bewust van het feit dat een pistolet zeer koolhydraatrijk is, veel meer dan gewoon brood!

Michael heeft mij in de weken dat hij mij voedingsadvies gaf, opgebeurd wanneer ik een dip had en gaf aan waar ik op moest letten. Het resultaat is ernaar; ik ben maar liefst 5 kilo kwijt! Hierdoor heb ik het doel van het begeleidingstraject behaald. Dit is weliswaar nog niet mijn einddoel maar dat ga ik zeker halen! Daarnaast heb ik praktisch geen behoefte aan zoete dingen, ben ik niet futloos of verward in mijn hoofd en sla ik zelfs een wijntje met gemak af.

Ik ben zeker geen gezondheidsmaniak geworden maar merk dat ik met simpele aanpassingen, vele malen bewuster ben geworden van wat ik eet en wat het met mij doet. Ik zal nog veel dingen moeten leren maar ben goed op weg geholpen!

Franka

 

6 weken:

  • – 5,0 kilo
  • Bewuster van de voedingsinname en de juiste keuzes leren maken
  • Een gezond en volwaardig voedingspatroon leren nastreven