succes

verhalen

Het verhaal van Gerwin

Ik ben met personal training begonnen omdat ik 5 maanden de tijd had om fysiek op niveau te komen voor een pittige sporttest. Bij deze test wisselde cardio en kracht elkaar continu af. Ik had werkelijk waar geen idee waar ik moest beginnen omdat ik weinig aan sport deed. Sander, één van de personal trainers van By Annemieke, heeft mij hierin prettig gecoacht. Vooral door eerst een goede basis neer te zetten en de intensiteit rustig aan op te bouwen. Tevens voorzag hij mij van voedingstips. Als ik te enthousiast was, werd ik door hem geremd. Vanuit die aanpak is veel progressie geboekt.

De trainers van By Annemieke kunnen je echt boven jezelf uit laten stijgen. Geweldig!

Tevens is het ook erg prettig dat het team van By Annemieke uit trainers met diverse achtergronden bestaat. Wanneer ik tijdens een training ergens tegenaan liep, kon altijd wel één van de fysiotherapeuten mij meteen van advies voorzien.

By Annemieke is echt een aanrader!