Personal

Personal

training

training

Jouw personal trainer, jouw coach en jouw motivator.

Jouw personal trainer, jouw coach
en jouw motivator.

Personal training

Je kunt meer dan je denkt. Ook op het gebied van sport. Zomaar beginnen met trainen heeft echter meestal niet het gewenste effect. De oefeningen vind je niet leuk, de motivatie ontbreekt en je boekt geen resultaat. Allemaal redenen om snel weer te stoppen met sporten, terwijl je echt had voorgenomen om door te gaan. By Annemieke helpt je om plezier in het sporten te krijgen en te houden.

personal training by annemieke woerden

VOOR

wie

Personal training is geschikt voor iedereen!

Wat is jouw doel?

personal training by annemieke woerden

Wat kun je van ons verwachten?
Jouw personal trainer is een coach en motivator. Hij/zij zorgt voor een trainingsschema op maat, dat is afgestemd op jouw capaciteiten, doelen en behoeften. Juist ook als het even tegenzit motiveert de trainer jou om, binnen je mogelijkheden, door te gaan. Hij/zij enthousiasmeert en daagt je uit je grenzen te verleggen. Ze helpt jou om, door op de juiste manier te trainen, jouw doelen te behalen.

By Annemieke heeft al vele successen behaald. Veel mensen die bij ons onder begeleiding hebben gesport, hebben hun persoonlijke doelen behaald. Ben je benieuwd naar deze succesverhalen? Klik op onderstaande button!