Stretch &

Balance

Breng de rust terug
in jouw lichaam.

Stretch & balance

Tijdens de Stretch & Balance lessen ligt de nadruk op de adem en het stretchen van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat je meer balans zult ervaren in het dagelijks leven en ook meer ruimte en kracht in je spieren leert ontwikkelen. Geen standaard les. Per persoon wordt er gekeken wat er nodig is en waar behoefte aan is. Op maat gemaakte lessen en tips die je helpen om weer in het dagelijks leven wat rust en ontspanning in te bouwen.

stretch & balance by annemieke

VOOR

wie

Voor iedereen die graag meer ontspanning ervaart!

Voordelen Stretch & Balance:

stretch & balance by annemieke

Van stress naar rust in jouw dagelijks leven
Door ons overactieve leven ervaren steeds meer mensen stress in hun werk maar ook in hun dagelijks leven. Door de huidige maatschappij zijn we vaak 24 uur per dag online of bereikbaar waardoor we zoveel signalen ontvangen dat er onbewust veel stress wordt ervaren. Dagen worden gevuld met werk, afspraken, sport, familie en vrienden en ga zo maar door. Met als gevolg: je brein maakt overuren, informatie wordt niet meer goed verwerkt en je raakt oververmoeid.  

Er is niets mis met dit overactieve leven zolang er maar voldoende ruimte overblijft voor rust en ontspanning waardoor het lichaam weer kan herstellen en opladen. Als dat niet het geval is, zie je vaak lichamelijke krachten ontstaan, maar ook slaap- en concentratieproblemen.

Geïnteresseerd in Stretch & Balance?
Ontvang je graag meer informatie over Stretch & Balance bij By Annemieke? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

By Annemieke heeft al vele successen behaald. Veel mensen die bij ons onder begeleiding hebben gesport, hebben hun persoonlijke doelen behaald. Ben je benieuwd naar deze succesverhalen? Klik op onderstaande button!